Catalog
copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
Бренд: Swanson
copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių

copy of Maisto papildas "CURCUMIN", Planet Ayurveda, 60 kapsulių

Бренд: Swanson
  • Net 500 mg standartizuoto augalų ekstrakto kapsulės, kai daugelis gamintojų naudoja tik 250 mg augalo ekstrakto arba vien paprastus miltelius iš augalų.
  • 100 % natūralios kilmės produktas
  • Sukurtas Ajurvedos ekspertų
  • Ciberžolė - augalas, kuris puikiai veikia visų rūšių artritą - osteoartritą, reumatoidinį, ankilozuojantį, psoriazę.
  • 100% vegetarinė ir veganiška formulė

  

979 €
Доступность: 2 шт.
Код продукта: SW1332

Kiekvienoje kapsulėje yra 500 mg gryno standartizuoto augalų ciberžolėje esančio kurkumino ekstrakto:

- kurkuminas gali padėti bet kokių organų uždegimų atvejais.

- kurkuminas gali padėti, esant virškinimo sutrikimu, dirgliu skrandžio sindromu, viduriavimu, dizenterija.

- kurcuminas padeda paveikti odos ligas, todėl gali būti naudojamas odos būklės pagerinimui.

- tai gerai žinomas atjauninantis priedas.

- Natūrali dovana pacientams, sergantiems bet kokio tipo alergijomis, diabetu, Alzhaimerio liga, vėžiu ir kt. Sąrašas yra beveik neribotas ...

- Visame amžiuje žinomas dėl savo vaistinių savybių, jį aktyviai naudoja dauguma Ajurvedos ekspertų.

Kurkumino kapsulės pagamintos iš natūralaus augalo, dar vadinamo ciberžolėmis, standartizuoto ekstrakto. Tai natūrali augalinė medžiaga. Tai yra Ajurvedinis produktas, kuris veiksmingai gali paveikti vandens sulaikymą ląstelėse, ir dėl to kylančius patinimus. Augalas padeda koordinuoti pagrindines kūno energijas, vadinamas Vata, Pita ir Kapha. Kai nėra šių energijos pusiausvyros, kūno funkcijose gali būti nukrypimų, kurie turės įtakos tinkamam kūno sistemų veikimui. Kurkuminas padeda atkurti šių energijos pusiausvyrą. Kūno funkcijos susinormalizuoja ir tampa gerai suderintos.

Sudedamosios dalys:

Indiškas pavadinimas (Lietuviškas pavadinimas)        Lotyniškas pavadinimas                 Kiekis

Haridra (dažinė ciberžolė)-šaknies ekstraktas   Curcuma longa std. ext.       500 mg

Grynasis kiekis: 36,4 g (1 kapsulė po 606,7 mg)

Sudėtyje nėra kvapiklių, dažiklių, cukraus, saldiklių, laktozės, sojos, gliuteino, kviečių, mielių, konservantų, želatinos ir sodos.

Vartojimas: suaugusiems žmonėms vartoti po 1 kapsulę per dieną užsigeriant stikline vandens, po valgio. Rekomenduojama vartoti 2-3 mėnesius.

Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

* Dėmesio! Bet kuri nuoroda į produkto specifikacijoje esančias veikliąsias medžiagas, pagrįsta autoritetingų šaltinių informacija, tačiau tai nereiškia galutinio produkto savybių, ir tai yra nėra produkto reklama.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dažinė ciberžolė (lot. Curcuma longa) – imbierinių (Zingiberaceae) šeimos ciberžolių (Curcuma) genties augalų rūšis. Natūraliai auga Pietų Azijos tropinėse srityse. Tai vienas svarbiausių prieskoninių augalų Azijoje.

Tai daugiametis žolinis augalas, išaugantis iki 90 cm aukščio. Turi didelius, paprastuosius lapus. Šakniastiebiai iki 4 cm skersmens, geltonai rudi. Žiedynas 30 cm ilgio su žaliais (apačioje) ir baltais (viršuje) prielapiais. Tarpe jų yra nedideli, vamzdiški, geltoni žiedai.

Iš dažinės ciberžolės šakniastiebių gaunama pudra, vadinama kurkuma (arab. كركم = kurkum). Ji yra pagrindinė kario prieskonių sudėtinė dalis, suteikianti būdingą aromatą ir geltoną spalvą. Šis prieskonis plačiai naudojamas Indijos, Artimųjų Rytų, Pietryčių Azijos virtuvėse. Augale esantis kurkuminas turi medicininių, priešvėžinių savybių, naudojamas tradicinėje Ajurvedos medicinoje. Kurkuminas naudojamas kaip maisto dažiklis (E100), Indijoje juo dažomi sariai, budistų vienuolių apdarai. Dažinė ciberžolė taip pat naudojama vestuvių, aukojimų dievybėms (pudža), apsivalymų ritualuose.

Plačiau apie dažinę ciberžolę galite paskaityti čia: http://naturalus.sveikas.lt/lt/kiti_naturalus_vaistai/nuo_uzdegimu__ciberzole/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kodėl Planet Ayurveda™ maisto papildai yra veiksmingi ir pranašesni už daugumą analogų?

1) 100% veganiškos kapsulės, pagamintos iš augalinės celiuliozės, o ne želatino. 

2) Produktuose naudojamas tik galingiausias grynas standartizuotas 100% natūralus augalinis ekstraktas ir nenaudojami įprastiniai ekstraktai.

3) Net 500 mg vienoje kapsulėje: veganiška kapsulė užpildyta 500 mg standartizuoto augalų ekstrakto, o daugelis gamintojų naudoja tik 250 mg augalo ekstrakto arba vien paprastus miltelius iš augalų.

4) Kokybiška, daugiau nei 10 kartų brangesnė žaliava: paprastų miltelių iš augalų kaina yra minimali, o tikras augalų ekstraktas yra 10 kartų brangesnis. Savo ruožtu standartizuotas augalų ekstraktas yra dar brangesnis.

5) 100% grynas augalinis produktas, be priedų, pagalbinių medžiagų ar cheminių medžiagų: dauguma gamintojų užpildo kapsules tik 250 mg augalų ekstrakto, o likę 250 mg iš 500 mg yra užpildyti įprastais milteliais iš augalų, cheminių medžiagų, ir kitų miltų, kad sumažinti išlaidas.

6) Išsamūs laboratoriniai tyrimai: visi Planet Ayurveda™ papildai yra kruopščiai išbandyti ES akredituotoje laboratorijoje. Šie tyrimai apima bandymus su sunkiųjų metalų (švino Pb, Hg Hg, Cd kadmio, arseno As) ir mikrobiologinių (E. coli ir Salmonella E. coli Salmonella) turinio. Visi produktai visiškai atitinka ES reikalavimus ir yra leidžiami ES rinkoje.

7) Teigiama energija: visi produktai alsuoja teigiama energija, palaima ir aukšta karma, pagaminti iš visiškai veganiškų/vegetariškų kapsulių, kad organizmas geriau įsisavintų. o mūsų kainos atspindi mūsų atsidavimą požiūriui aprūpinti jus ir pasaulį aukščiausios kokybės ir derinių vaistiniais augalais.

рекомендуемые
Imunitetui
Страна происхождения:
JAV
Количество:
60 kapsulių
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės
Распродано
Распродано
Распродано